OP16-PP01: Modern Dark Color High Gloss Thermofoil Kitchen Cabinet

Features:
Kitchen Furniture –Kitchen Cabinet – OP16-PP01
Wooden Kitchen Cabinet with PP Finish
According to E1 environmental protection standard Fashionable Series
Kitchen Cabinet Countertop:
1) Quartz Stone: (WTY501)
2) Edge: Straight Edge (S-Z40)
3) Thickness (mm): 40mm
4) Matched Material: Can be matched with Silestone, Quartz Stone and Caesar Stone
Note:40mm thick countertop is underlaid by aluminum transverse; Aluminum transverse thickness is 20mm;others by quartz stone block.
Kitchen Cabinet Door Material :
1) Matched Door Finish: PP (WBMP201)
2) Door Base Material: MDF
3) Door Style: YMP01
Hardware:
Kitchen cabinet has included all necessary hardware such as drawer slides, knobs, handles, hinges and shelf pins (local) specific brands, such as Blum, Hettich. ?

Without any redundant design, this kitchen cabinet appears simple and neat. It is defined by its distinctive glossy grey surfaces. Who wouldn’t fall in love with the comforting feel exuding absolute warmth and grace?

Intercollegiate School of Biotechnology / Warsztat Architektury Pracownia Autorska

Intercollegiate School of Biotechnology / Warsztat Architektury Pracownia Autorska, Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska
Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska
  • Architects

  • Location

    Abrahama 58, 80-307 Gdańsk, Poland
  • Design Team

    arch. Maciej Jaśkowiec, arch. Maria Stankiewicz, arch. Agata Szymańska – Pietrusz, arch. Michał Radzimierski
  • Area

    8900.0 sqm
  • Project Year

    2016
  • Photographs

    Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia AutorskaCourtesy of Warsztat Architektury Pracownia AutorskaCourtesy of Warsztat Architektury Pracownia AutorskaCourtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska+15

  • Interior Architecture

    Warsztat Architektury Pracownia Autorska
  • Landscape Architecture

    mgr inż. arch. krajobrazu Piotr Kujawski
  • Construction

    inż. Antoni Gronek
  • General Contractor

    BLOCK Sp. z o.o.
  • Investor

    Uniwersytet Gdański
Save this picture!

Intercollegiate School of Biotechnology / Warsztat Architektury Pracownia Autorska, Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

From the architect. The form of the building is determined by two main assumptions; The new building of the School of Biotechnology of the University of Gdańsk has to meet all the complex functional requirements that influence the quality of scientific work and the building has to be both a coherent part of the new university campus and an example of modern architecture that represents advanced, specialized field of science.

Save this picture!

Plan

Plan

The site is a well located part of the university complex, situated along its south border and the newly designed road. In accordance with the guidelines to the project, the new building uses the technical resources of the existing building of the School of Chemistry, such as the central reagents magazine, technical gases magazine and special wastes containers.

Save this picture!

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

The geometry of the building is a combination of two different forms; a spacious, light mirror form determined by soft lines and curves, that comprises auditorium, seminar room and the rest of ground floor. A clear form of rough surfaces for offices and laboratories on the upper floors, made in an aluminium system with narrow vertical windows of high level sun protection.

Save this picture!

Section

Section

Technical equipment situated on the roof is concealed behind steel shutters. 
A representative entrance zone was created in front of the main entrance to emphasize the range and quality of the building.

Save this picture!

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

The form of the building is very simple and effective. Its situation on the site and overall volume complements the existing university campus and is an example of smart and well balanced architecture. The new building meets all the requirements set by the faculty and comprises lecture halls with separate auditory hall, study / scientific laboratories, special laboratories meeting BSL3 standard and office spaces.

Save this picture!

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

Courtesy of Warsztat Architektury Pracownia Autorska

 

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: